PrimeComp erbjuder teknikkonsulttjänster mot globala produktutvecklande företag. Genom vår kombinerade erfarenhet och unika utbud av teknikområden erbjuder vi ingenjörstjänster för att skapa lönsamma, innovativa och hållbara lösningar.

Vi arbetar med ledande globala företag inom den privata sektorn, men vi riktar oss också mot den offentliga sektorn. Vårt utbud och kunskap gör det möjligt för oss att vara flexibla och ta itu med kundens problem inom flera områden av deras verksamhet. PrimeComp förstår också att de anställda behövs - kompetenta ingenjörer, projektledare och andra specialister, för att tillsammans bli framgångsrika. Lyckliga människor skapar motivation och kreativitet, där nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar och i slutändan utveckla och förbättra kundens verksamhet.

Ett teknikbolag med kund och medarbetare i centrum.
 

Erbjuder spännande och utvecklande interimtjänster inom kommersiell eller teknisk projektledning av små till stora leveransprojekt eller utvecklingsprojekt.

Många varierande utmaningar inom olika områden i medelstora och stora internationella bolag. Tjänster främst inom tillverkningsindustrin, men även offentlig sektor.