Jobba hos oss

Vi som arbetar på PrimeComp har gemensamt en väldigt lång erfarenhet av teknikbranschens många områden och de olika tjänster man kan arbeta och utvecklas inom. Vi har ett brett nätverk hos de medelstora och stora industribolagen i mälardalsregionen och det finns många spännande projekt och uppdrag att utvecklas och göra karriär inom. Möjligheterna är många och vi finns där för dig som vill utveckla dig själv. 

Väldigt viktigt för PrimeComp är hur kunder och omgivningen uppfattar oss och vi väljer våra medarbetare med omsorg, sociala kompetensen är lika viktigt som den tekniska kompetensen och erfarenheten. Du kommer att vara PrimeComps ansikte utåt och vi handplockar gärna dig för att vi tillsammans skall utvecklas ihop långsiktigt. Bolaget styrs med värme och familjekänsla, kombinerat med ordning och reda. Hos oss erbjuds du kollektivavtal genom unionen/sveriges ingenjörer med tillhörande tjänstepension ITP, sjukersättning, försäkringar och semester. 

Medarbetarna är företaget, därmed är du som vår viktigaste resurs. Högt i tak och lyhördhet genomsyrar hela organisationen. Då vi har en platt organisation så kommer du kunna påverka och styra din egna vardag som det passar dig och din sociala situation. Balans mellan familj, fritid och yrkeslivet är otroligt viktigt för oss.  

Lediga tjänster
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor